Представники Кіровоградщини завоювали три нагороди

Серпень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Із 30 липня по 1 серпня у Кіровограді на стадіоні «Зірка» проходив чемпіонат України з легкої атлетики, у якому змагалися 532 спортсмени з усіх регіонів України за право взяти участь у чемпіонаті світу.

Так, кіровоградський атлет Дмитро Яковенко, вихованець тренера Геннадія Здітовецького став чемпіоном України у стрибках у висоту, підкоривши планку на висоті 2 м. 25 см, і буде представляти Україну на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який проходитиме із 22 по 31 серпня цього року в Пекіні (Китайська Народна Республіка).
Чоловіча команда в естафеті 4×100 м. завоювала срібні нагороди, встановивши рекорд області 41,6 с. За нашу команду виступали: Віталій Пархоменко, Вадим Скворцов, Олександр Абраменко та Денис Тесленко.
Катерина Дзюбіна, Ганна Гвртішвілі, Яна Качур і Марія Паладій у складі жіночої команди в естафеті 4×100 м. вибороли бронзові нагороди
У загальнокомандному заліку збірна Кіровоградської області посіла 19 місце

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool