Представники фізкультурно-спортивного клубу «Динамо» від Нацполіції області взяли участь у відкритому чемпіонаті з панкратіону

Травень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Спортивний захід організатори присвятили Максиму Бендерову, чемпіону України, загиблому бійцю АТО, який раніше виступав за команду органів внутрішніх справ з цього виду спорту на всеукраїнських змаганнях.

Привітати та підтримати спортсменів, які сьогодні виборюватимуть звання переможців, разом із представниками обласної та міської федерації панкратіону, тренерами і вболівальниками прибув керівник поліції області Сергій Кондрашенко. Очільник відомства побажав учасникам турніру цікавих поєдинків, нових спортивних звершень та перемог.

- Мені приємно, що на цих змаганнях поліцейські присутні не лише в якості почесних гостей. За звання «найсильніших» боротимуться наші спортсмени. Протягом року вони готувалися до цієї події, доклали багато сил і часу, щоб показати гарний «результат». Від представників «Динамо», безумовно, чекатимемо нових перемог, адже у цьому році вони будуть представляти наше відомство на всеукраїнських змаганнях. А зараз зможуть оцінити свої можливості поки на рівні області. Віримо, що в них все вийде, - зазначив полковник Кондрашенко.

Після урочистої частини та привітань, чемпіонат області з панкратіону розпочався. У ньому від клубу Нацполіції виступатиме 6 спортсменів, з них двоє вже мають звання кандидатів у майстри спорту.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool