Представлено керівництво Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області

Червень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Кіровоградщину з офіційним візитом відвідав Заступник Міністра доходів і зборів України Андрій Ігнатов.

Метою приїзду високопосадовця стало представлення керівників Головного управління Міндоходів в області та Кіровоградської митниці Міндоходів.

Так, наказами Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка начальником Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області призначено Ігоря Станіславовича Вірієнка; заступником начальника-начальником слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області – Валерія Миколайовича Юхимчука; начальником Кіровоградської митниці Міндоходів – Павла Петровича Скальського.

На урочистій нараді Андрій Ігнатов сказав, що успішно завершено створення територіальних органів Міністерства доходів і зборів України, які координуватимуть роботу митних пунктів і податкових інспекцій. За його словами, Міністерство спрямовує всі зусилля на забезпечення простоти і зручності здійснення податкових та митних процедур, а також на усунення адміністративних бар’єрів для підприємницької діяльності. Ним відмічено, що внаслідок об’єднання митного та податкового відомств очікується підвищення рівня податкового і митного сервісу, орієнтованого на інтереси бізнесу та інвесторів.

Присутній на нараді голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко наголосив на тому, що діяльність Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області повинна бути спрямована, найперше, на налагодження партнерських стосунків з представниками бізнесу, адже це сприятиме економічному розвитку регіону. І, на його переконання, призначене керівництво Головного управління Міндоходів в області з повною відповідальністю приступить до виконання покладених на них завдань.

У свою чергу, начальник Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Ігор Вірієнко подякував за довіру, а також запевнив, що колектив управління докладе всіх зусиль для наповнення коштами бюджетів усіх рівнів за рахунок підвищення ефективності управління процесом адміністрування податків і зборів та покращення обслуговування платників податків.

Начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальський окреслив стратегічні напрямки діяльності Кіровоградської митниці. Він зазначив, що прогнозується зростання надходжень у державний бюджет за рахунок ввезення на територію регіону обладнання для будівництва виробничих об’єктів по запланованих інвестиційних проектах.
 

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool