Правоохоронці з`ясовують обставини нанесення кіровоградцю тілесних ушкоджень

Липень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з пораненням шиї доставлено 24-річного місцевого жителя.

Попередньо встановлено, що 33-річний житель обласного центру рухався на автомобілі. Коли він зупинився біля власного гаражу, повз авто проходив чоловік, з яким у водія на ґрунті особистих неприязних відносин виникла сварка. У ході з’ясування стосунків місцевий житель спричинив потерпілому тілесні ушкодження, застосувавши спецзасіб під гумову кулю, на який мав відповідний дозвіл.
Працівники міліції з’ясовують усі обставини події. Зброю вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool