Правоохоронці затримали підозрюваного у розбещенні малолітніх

Травень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у розбещенні малолітніх 61-річного чоловіка. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До правоохоронних органів надійшла оперативна інформація про ймовірне скоєння розпусних дій чоловіком похилого віку стосовно дітей. У ході проведення перевірки та вжиття низки заходів працівники міліції затримали підозрюваного, уродженця Одеської області, який, як виявилося, має чимале кримінальне минуле.

Зокрема, з’ясувалося, що чоловік був 4 рази (!) засуджений за скоєння подібних злочинів, перший раз ще у 17-річному віці. Загалом злочинець провів за ґратами близько 20 років. Після кожного звільнення зловмисник змінював місце проживання. Останні півроку жив у Кіровограді разом зі своїм пасинком у будинку, який винаймав.
Попередньо працівники міліції встановили, що чоловік входив у довіру до неповнолітніх, запрошував їх до себе додому. Спочатку дозволяв їм грати в ігри на комп’ютері чи дивитись мультики, а згодом скоював стосовно них розпусні дії.
Підозрюваний практикував такий спосіб пошуку потенційних жертв як розміщення у засобах масової інформації оголошення про надання послуг з виховання дітей чи про те, що візьме на квартиру (яку і сам винаймає) жінку з дитиною.
На даний час правоохоронці встановили особи трьох потерпілих від дій зловмисника – це 5-, 6- та 12-річний хлопчики. Наразі тривають всі необхідні судово-медичні експертизи.
Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України. За місцем його проживання оперативники вилучили близько 200 дисків, у тому числі із відеозаписами порнографічного характеру, а також комп’ютер та мобільний телефон із фотографіями, які направлено на дослідження. За цими фактами порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення малолітньої особи), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Правоохоронці не виключають, що жертвами збоченця могли стати набагато більше малолітніх. Тому працівники міліції звертаються до громадян з проханням, якщо Вам відомі інші факти злочинних дій підозрюваного, повідомити про них за номером: 39-73-59, або за телефоном «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool