Правоохоронці викривали «металістів»

Червень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

З 1 по 15 червня на території Кіровоградщини працівники органів внутрішніх справ області провели оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Метал». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Правоохоронці вжили низку заходів, спрямованих на виявлення незаконних пунктів прийому металобрухту та притягнення осіб, які здійснюють таку діяльність, до відповідальності.
Так, у місті Мала Виска під час проведення санкціонованого огляду домоволодіння 40-річного місцевого жителя працівники міліції виявили та вилучили понад 4 тони 600 кілограмів металобрухту.
А, провівши огляд за згодою власника, на території домоволодіння 47-річного жителя одного із населених пунктів Голованівського району правоохоронці виявили та вилучили близько 400 кілограмів брухту чорних металів.
Загалом за фактами порушення законодавства, що регулює здійснення операцій з металобрухтом (ст. 164-10 КУпАП), працівники міліції склали 10 адміністративних протоколів.
За скоєння подібної протиправної діяльності передбачено покарання у вигляді штрафу від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією металобрухту, а також грошей, отриманих від його реалізації.
Наразі усі матеріали передано до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool