Правоохоронці викрили олександрійця, що «спеціалізувався» на автомобільних акумуляторах

Червень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні низки крадіжок 39-річного раніше судимого місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До міськвідділу міліції в один день звернулися кілька жителів районного центру із схожими заявами про те, що з їх транспортних засобів було викрадено акумулятори, вартістю близько 600-700 гривень.
«У ході проведення першочергових заходів працівники міліції встановили, що ці злочини, найімовірніше, справа рук одного і того ж зловмисника. Відпрацювавши осіб, що були раніше засудженні за скоєння крадіжок, працівники міліції вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився місцевий житель» – розповідає перший заступник начальника Олександрійського МВ О. Козловський.
Зловмисник обирав автомобілі вітчизняного виробництва, які не були обладнанні сигналізацією, і які власники залишали вночі біля під’їздів будинків. Відкривав авто за допомогою шматка ножиць, потім відчиняв капот і викрадав акумулятори.
Також правоохоронці з’ясували, що викрадене майно підозрюваний здавав на металобрухт. За місцем його проживання оперативники виявили лише один акумулятор.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років чи позбавлення волі на той самий строк.
Наразі уже доведено причетність підозрюваного до скоєння семи крадіжок. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool