Правоохоронці викрили чоловіка, який займався виготовленням опію (ФОТО)

Червень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

Ним виявився 29-річний кіровоградець. Зловмисник облаштував міні-нарколабораторію в домашніх умовах за місцем свого проживання. Раніше чоловік вже був засуджений за зберігання наркотичних засобів.

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області отримали оперативні дані про те, що в одному із мікрорайонів міста житель приватного сектору на території домоволодіння займається виготовленням опію. У ході проведення перевірки інформація знайшла своє підтвердження.
Під час огляду за згодою господаря працівники міліції виявили у господарському приміщенні чоловіка речові докази його незаконної діяльності. З будівлі правоохоронці вилучили шприци із залишками опію, більше десяти флаконів із написом «Аміак», пластикові й скляні пляшки з розчинником об’ємом близько 700 мл, а також пакети та мішки із насінням маку загальною вагою понад 40 кілограмів і приладдя для виготовлення наркотиків.
Вилучений посуд, рідини, сировину та інші компоненти нині досліджують експерти НДЕКЦ при УМВС в області. За попередніми даними, зловмисник виготовляв близько 20 мл опію у день. За цінами «чорного ринку» така кількість наркотичного засобу коштує 1000 гривень.
За словами заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області полковника міліції Руслана Бугринця, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 2 до 5 років. Триває розслідування.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool