Правоохоронці відвідали дитячий будинок «Барвінок»

Грудень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

На сьогодні у комунальному закладі перебувають шістнадцятеро неповнолітніх, наймолодшим з яких всього по 7 років. Всі вони з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують особливого піклування, або зовсім сироти.

Діти з цікавістю слухали розповідь начальника НДЕКЦ при УМВС в області Максима Бабія про роботу експертів, про їх роль у розкритті злочинів. Найстарші вихованці запитували Максима Валентиновича про те, яка освіта необхідна, аби стати колегою працівників підрозділу. Із захопленням діти прийняли запрошення гостей на екскурсію до Центру.
Працівники міліції вручили кожному пакунки з солодощами та фруктами.
Наприкінці зустрічі діти сфотографувалися з міліціонерами.
Директор закладу Ольга Гречишкіна разом з дітьми подякувала гостям за візит, цікаву розповідь, запрошення на екскурсію та подарунки.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool