Правоохоронці нагадують кіровоградцям про кримінальну відповідальність

Січень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

За незаконне поводження зі зброєю, набоями та вибухівкою передбачено кримінальну відповідальність

Згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України – носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів і вибухових речовин чи пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Незаконне поводження зі зброєю та вибухівкою становить небезпеку як для осіб, що чинять протиправні дії, так і для оточуючих. Нелегальна зброя та боєприпаси можуть стати знаряддям злочину, а відповідно їх застосування – призвести до трагічних наслідків.
Працівники поліції звертаються до громадян з проханням добровільно здавати зброю, набої, вибухові речовини до правоохоронних органів.

Якщо ви володієте інформацією про осіб, що незаконно зберігають, розповсюджують чи виготовляють зброю, повідомляйте до найближчого відділу чи відділення поліції. Анонімність гарантовано.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool