Правом на податкову знижку вже скористалося понад 100 жителів Олександрівщини

Вересень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Загальна сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню згідно з поданими податковими деклараціями про майновий стан та доходи, складає 81,6 тис. гривень. Вже повернуто 69,8 тис. грн.

Як і в попередні роки, за отриманням податкової знижки найчастіше зверталися батьки студентів, які оплачували навчання своїх дітей. Також цим правом скористалися особи, які мають іпотечні кредити та проводили сплату страхових внесків.

Нагадуємо, що громадяни, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку, можуть подати декларацію протягом усього року. Якщо ж платник податку не скористається в 2013 році правом на нарахування податкової знижки за 2012 рік, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

Олександрівське відділення Знам’янської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool