Правил благоустрою міста мають дотримуватися усі, без виключення, мешканці Кропивницького

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 лютого, відбувся рейд містом працівників спеціалізованої інспекції на чолі з її керівником Андрієм Максютою. Інспектори проконтролювали найпроблемніші з точки зору організації благоустрою місця і особисто поспілкувалися з порушниками.

Перша претензія у рейдової групи виникла до діяльності автокав’ярні, що розташувалась на розі вулиць Великої Перспективної і Тараса Карпи біля готелю “Україна”. Інспектори уже не раз оголошували попередження та оформлювали протоколи на незаконно облаштоване місце торгівлі, але, незважаючи на це, продаж кави з машини не припинився. Після особистого візиту начальника спецінспекції, який наполіг на невідкладному припиненні несанкціонованої торгівлі, автокав’ярня згорнула свою діяльність.

Ще один порушник благоустрою міста, до якого навідалась спеціалізована інспекція — власник СТО, що по вулицi Михaйлiвськiй. Працівники станції регулярно перегороджують тротуарну частину вулиці воротaми, на яких розміщена величезна реклама. Щоб їх обійти, пiшоходaм доводиться виходити на проїжджу чaстину дороги,

тим самим наражаючи себе на небезпеку. Власник СТО і сьогодні, як і у попередні рази, злякався і не вийшов до інспекторів

- Ми обов’язково відновими статус-кво і змусимо цього горе – підприємця дотримуватися правил благоустрою міста, - запевнив Андрій Максюта.

Проїжджаючи Великою Перспективною, очільник спецінспекції звернув увагу на великі бурулі, що звисали з прибудови до готелю “Київ”. В приміщенні тут здійснюють свою торговельну діяльність декілька магазинів, і Андрій Максюта у першу чергу, звернувся до працівників закладів з вимогою позбивати їх, адже це пряма загроза життю і здоров’ю перехожих.

- Поки що я оголошую перше попередження, - наголосив Андрій Максюта. - Якщо ви не позбиваєте бурульки, що звисають з даху вашого магазину і несуть небезпеку для здоров’я громадян, ми будемо вимушені оформити на вас протокол за порушення правил благоустрою міста.

Працівники спеціалізованої інспекції також проінспектували пішохідний міст до Козачого острову, на слизьке покриття якого скаржилися громадяни, оскільки його ніхто не посипав. Покриття мосту насправді виявилося нерозчищеним і дуже слизьким. Андрій Максюта оперативно зателефонував керівнику КП“Благоустрій” і за півгодини працівники комунального підприємства вже посипали міст відсівом і розчистили сходи та пандус.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool