Правду про голодомор - кіровоградцям

Листопад 25, 2015 | Новини | Переглядів: 2396 | Коментарі: 0

Згідно з Указом Президента, починаючи з 2000 року у четверту суботу листопада в нашій державі щорічно відзначають День пам’яті жертв Голодоморів.

Голодомор став найбільшою трагедією за всю історію українського народу. За масштабом, цинізмом і організованістю з боку радянської влади та наслідками для майбутніх поколінь, він не має аналогів в історії людства. Демографічна катастрофа посіяла в душах мільйонів людей фізіологічне почуття страху, необоротно вплинула на генофонд нації. Інформація про величезні масштаби організованого винищення українського народу старанно приховувалось радянським тоталітарним режимом.

У розсекречених фондах архіву Управління СБ України в Кіровоградській області знаходяться документальні матеріали, що підтверджують неспростовні докази вчиненого проти українського народу злочину. Сьогодні кожен бажаючий має змогу ознайомитись із документами про

Голодомор 1932-1933 р.р. на території Кіровоградщини в інформаційно-довідковому залі УСБУ в Кіровоградській області (вул. Дворцова, 9).
Вшануй пам'ять жертв Голодоморів 28 листопада 2015 року – запали свічку на підвіконні у своїй оселі в пам'ять про мільйони втрачених життів.

Інформація прес-служби УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool