Працівники Знам’янського міськвідділу міліції встановили крадія транспортного засобу

Травень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Ним виявився 21-річний житель райцентру, який незаконно заволодів мопедом, спричинивши потерпілому збитків більше ніж на 5 тисяч гривень. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Знам’янського міськвідділу міліції надійшла заява 45-річного місцевого жителя про викрадення мопеда, який він залишив без нагляду біля під’їзду.
Працівники міліції встановили, що місцевий житель, проходячи повз будинок, помітив транспортний засіб з ключами в замку запалення та вирішив покататися. Поїздивши вулицями міста, поставив мопед до себе в гараж.
- Транспортний засіб працівники міліції вилучили та повернули власнику, – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».
Особі загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool