Працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці затримали 27 розкрадачів

Квітень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Упродовж першого кварталу 2014 року працівники відомчої воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили 20 випадків крадіжок на загальну суму 21 тис. 750 грн і затримали 27 розкрадачів.

За зазначеними фактами порушили 21 кримінальну справу. Найбільше від зловмисників потерпає колійне господарство залізниці – за 3 місяці поточного року тут трапився 41 випадок розкрадання майна.
Працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці зафіксували 28 випадків затримання порушників за ходіння по коліях, а троє порушників було притягнуто до адміністративної відповідальності та оштрафовано.
Крім того, особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці протягом зазначеного періоду проводилася активна робота з перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених рейдів перевірено 48 пунктів, 2 з яких закрито.
Для покращення умов схоронності вантажів продовжують виставлятися пікети на дільницях обслуговування загонів. Ця робота спрямована на виявлення на попередження випадків розкрадань вантажів з рухомого складу відкритого типу на шляху прямування. Наразі встановлено посилений режим роботи об’єктів, забезпечено постійну взаємодію та інформування органів МВС України на залізничному транспорті про всі нештатні ситуації – несанкціоновані втручання і спроби таких втручань у діяльність залізничного транспорту.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool