Працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили 59 випадків крадіжок

Жовтень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Упродовж 9 місяців 2012 року працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили 59 випадків крадіжок на загальну суму 70 тис. 134 грн і затримали 90 розкрадачів.

 За зазначеними фактами порушили 40 кримінальних та 11 адміністративних справ. Найбільше від зловмисників потерпає колійне господарство залізниці – за 9 місяців поточного року тут трапилося 43 випадки розкрадання майна.
Працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці зафіксували 846 випадків затримання порушників за ходіння по коліях – це на 74,2% більше відносно відповідного періоду минулого року. 235 порушників було притягнуто до адміністративної відповідальності та оштрафовано.
Крім того, особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці протягом 9 місяців 2012 року проводилася активна робота щодо перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених рейдів перевірено 191 пункт, 8 з яких закрито.
Також залізничники спільно з працівниками воєнізованої охорони дбають про збереження вантажів вантажовідправників. Їх робота спрямована на виявлення та попередження випадків розкрадання вантажів з вагонів відкритого типу під час руху поїздів. Особовий склад воєнізованої охорони супроводжує вантажі на усьому шляху прямування Одеською залізницею.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool