Працівники відділу поліції Кіровоградської області викрили чоловіка у вчиненні низки майнових злочинів

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 641 | Коментарі: 0

Зловмисник вночі обкрадав своїх односельчан. За попередніми даними сума викраденого майна становить близько 2500 гривень. Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні 6 кримінальних правопорушень. Особі загрожує до шести років позбавлення волі.

Протягом кількох тижнів до Голованівського відділу поліції надійшли повідомлення від кількох жителів одного з сіл району про те, що вони стали жертвами крадія.

Невідомий діяв у темну пору доби. Обирав домоволодіння, в яких на той час були відсутні господарі або чекав, доки мешканці обійстя вимикали світло й засинали. Потім зловмисник проникав до господарських приміщень та літніх кухонь, звідки викрадав металеві вироби та побутову техніку. Його здобиччю стали металеві труби та два холодильники.

«Провівши ряд слідчо-оперативних заходів, поліцейські встановили особу зловмисника, - розповідає Голованівського відділу поліції Олег Клименко. Підозрюваним виявився 54-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. Викрадені речі чоловік продавав, а гроші використовував на власні потреби».

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка». За такі дії санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Голованівського відділу поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool