Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області продовжують виявляти факти незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів.

Липень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1822 | Коментарі: 0

У результаті проведення кількох оперативних закупівель правоохоронці задокументували злочинну діяльність раніше судимого 29-річного жителя одного із населених пунктів Знам’янського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Чоловік збув 600 грамів макової соломки на загальну суму 1200 гривень.
Згодом під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння підозрюваного працівники міліції виявили та вилучили поліетиленовий пакет з маковою соломкою вагою 150 грамів, яку чоловік зберігав з метою подальшого збуту.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання, збут наркотичних засобів), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool