Працівники Управління Держтехногенбезпеки проводять рейди (ФОТО)

Січень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

В Кіровоградській області триває робота щодо запобігання пожежам у житловому секторі. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області 

З початку року на Кіровоградщині виникло 36 пожеж, які забрали життя шістьох людей. Усі вони загинули у власних домівках. У п’яти випадках із шести фатальні пожежі виникли через необережне поводження громадян з вогнем при курінні. Причиною ще однієї трагедії стало порушення хазяйкою правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівача.
Тож з метою запобігання пожежам у житловому секторі працівники Управління Держтехногенбезпеки спільно з працівниками соціальних служб, представниками органів місцевого самоврядування та громадськості проводять роз’яснювальну роботу серед населення під час рейдів, які нині проходять в усіх районах області. У зоні особливої уваги - одинокі люди похилого віку, інваліди, багатодітні сім'ї, ті, хто в силу життєвих обставин, потрапив до «групи ризику». Під час відвідування їхніх помешкань інспектори нагадують господарям правила пожежної безпеки в побуті, на прикладах розповідають про небезпеку паління в ліжку, вказують на порушення, які помічають у будинках стосовно пожежної безпеки, а для кращої наочності залишають листівки. Також листівки розміщуються у сільрадах, магазинах, поштових відділеннях, лікарнях, тобто у тих місцях, де з ними може ознайомитися якомога більша кількість людей.

Працівники Управління Держтехногенбезпеки проводять рейди (ФОТО)

Працівники Управління Держтехногенбезпеки проводять рейди (ФОТО)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool