Працівники УДСБЕЗ затримали посадовця за отримання хабара

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Кіровоградській області у Гайворонському районі викрили «на гарячому» під час отримання хабара посадову особу одного із місцевих органів виконавчої влади. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагав у громадянина кошти у сумі 16 тисяч гривень за не виконання стосовно особи функцій контролю, покладених на нього державою.

Правоохоронці затримали службовця «на гарячому» під час одержання ним хабара у службовому кабінеті.
Прокуратурою району за цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 (одержання хабара), ч. 3 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.
Підозрюваний затриманий у порядку ст. 115 КПК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool