Працівники слідчих підрозділів поліції Кіровоградщини отримали заохочення

Липень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1255 | Коментарі: 0

Сьогодні заступник начальника обласного главку – керівник слідчого управління Дем’ян Таршин під час урочистих заходів вручив нагороди слідчим, які відзначали своє професійне свято 1 липня.

«У нашому колективі маємо фахівців, якими по праву пишаємося. Тож хочу подякувати кожному з вас за службу! Побажати терпіння, наполегливості у щоденній нелегкій роботі, успіхів і натхнення, розуміння та підтримки від людей, нових звершень і досягнень, якнайбільше нагород, благополуччя у родинах, миру та злагоди», – зазначив Дем’ян Анатолійович.

Із нагоди Дня працівника слідчих органів поліцейські отримали відзнаки МВС України – нагрудний знак «За відзнаку в службі», Грамоти і

Подяки, а також відзнаки «За зразкове провадження досудового розслідування» та «За службу Державі».

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool