Працівники ревізорського апарату Одеської залізниці обмінялися досвідом профілактичної роботи

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Наприкінці 2013 року у м. Сміла Черкаської області відбувся семінар-нарада, під час якої працівники апарату безпеки руху залізниці, Знам'янської, Одеської, Шевченківської та Херсонської ревізорських дільниць обмінялися досвідом профілактичної роботи.

Семінар-нарада відбувся під головуванням головного ревізора з безпеки руху поїздів та автотранспорту Одеської залізниці Рудольфа Мелкумяна, який відкрив захід з інформацією щодо аналізу підсумків роботи ревізорського апарату з безпеки руху поїздів і автотранспорту у 2013 році, щодо здійснення нагляду (контролю) за безпекою руху у сфері залізничного транспорту в межах залізниці”.
Згідно з аналізом підсумків роботи ревізорського апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту за 2013 рік стало відомо, що за минулий рік на залізниці було проведено 140 технічних ревізій, з яких 53 ревізії проведено на станціях, 11 – в локомотивних та моторвагонних депо, ще 33 ревізій проведено в дистанціях колії, дистанціях захисних лісонасаджень, колійних машинних станціях, у рейкозварювальному поїзді станції Первомайськ, 10 ревізій проведено у пасажирських та вагонних депо; 12 ревізій в дистанціях сигналізації та зв’язку, сім ревізій в дистанціях електропостачання тощо.
В ході перевірок виявлялися певні незначні недоліки на маршрутах прямування пасажирських поїздів, загальна кількість яких скоротилася на 24% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Усі недоліки оперативно усувалися представниками відповідних господарств. Також скоротилася кількість недоліків, що виявлені при перевірках виконання вимог безпеки під час перевезення небезпечних вантажів. Крім того, по закінченні перевірок на повторний ремонт повернено чотири одиниці тягового рухомого складу, 75 вантажних та три пасажирські вагони.
Окремо ревізори розглянули необхідність своєчасності та правильності виконання операцій черговим по станції під час організації та проведення робіт «у вікно», особливості виконання робіт, які передбачені графіком технологічного обслуговування за допомогою системи мікропроцесорної системи диспетчерської централізації (МСДЦ) «Каскад», особливості роботи ревізора з безпеки руху поїздів щодо перевірок дотримання вимог нормативних документів у частині обслуговування та експлуатації електрорухомого складу в складних зимових умовах тощо.
Учасники семінару-наради були ознайомленні з технічними класами та наявними тренажерами в локомотивному депо ім.Т.Шевченка.
Підбиваючи підсумки заходу головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян підкреслив, що якісна та принципова робота ревізорів з безпеки руху є запорукою вчасного виявлення та усунення існуючих недоліків у роботі залізничників.

*Довідка

«вікно» - тимчасове закриття руху поїздів на окремій ділянці колії з варіантним пропуском поїздів по суміжні колії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool