Працівники поліції встановили особи злодіїв, які викрали майна на понад 20 тисяч гривень

Квітень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

На рахунку двох раніше судимих зловмисників майже десяток крадіжок, починаючи від металу і закінчуючи побутовою технікою. За скоєне чоловікам загрожує покарання - до 6 років позбавлення волі.

До Світловодського відділу поліції надходили повідомлення про зникнення речей з домоволодінь, гаражів та дачних будинків, розташованих на території міста. Серед викраденого значилися вироби з металу: труби, ліжко, кутники, плити пічного опалення, сітка-рабиця, драбина, арматура, алюмінієві листи, паркан, стулки воріт, а також літні та зимові шини, газовий котел, пилосос, батареї та інше майно.

«Поліцейські викрили серійних злодіїв. Двоє місцевих жителів були раніше судимі: 23-річний зловмисник – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а його 37-річний товариш неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки.
Об’єднавшись у «дует», чоловіки пошкоджували замки або вхідні двері, проникали до приміщень та виносили все, що потрапляло на очі.

Потім розподіляли «здобич» між собою і продавали, витрачаючи отримані кошти на власні потреби. Загалом зловмисниками завдано потерпілим шкоди на суму близько 23 тисяч гривень. Чоловіки перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів»,- повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. За вчинене злодіям загрожує до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool