Працівники поліції виявили у жителя Кіровоградщини насадження коноплі

Липень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 605 | Коментарі: 0

Поліцейські викрили у вирощуванні нарковмісних рослин раніше судимого за крадіжку мешканця Голованівського району.

У рамках профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» працівники поліції отримали інформацію про вчинення громадянином кримінального правопорушення, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 32-річного чоловіка поліцейські виявили на присадибній ділянці поміж городини кущі, схожі на коноплю. Висота деяких із них сягала до двох метрів.

Крім того у господарському приміщенні було виявлено суху подрібнену рослинну речовину, схожу на марихуану та пристрій для її вживання.
Нарковмісні рослини та наркотичні засоби правоохоронці вилучили і направили на дослідження.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) ККУ та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Голованівського
відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool