Працівники поліції вилучили у жителя області зброю та набої

Травень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

Незаконно їх зберігав мешканець Голованівського району. За такі дії чоловіку може загрожувати позбавлення волі до 7 років.

У рамках проведення операції «Зброя та вибухівка» поліцейські отримали інформацію про вчинення жителем одного з сіл правопорушення, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

Працівники кримінальної поліції провели санкціонований обшук домоволодіння громадянина. У результаті в одній із кімнат на підвіконні було виявлено предмети, схожі на набої калібру 5,45 мм у кількості 29 штук, а у вбиральні – предмет, схожий на нарізний карабін із глушником марки «МАУЗЕР» калібру 7,9 мм.

Зазначені предмети вилучено з місця події та направлено на дослідження. У даний час вирішується питання щодо повідомлення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу, – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексі України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool