Працівники поліції вилучили у жителя Кіровоградщини наркотичний засіб

Серпень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

41-річний мешканець Гайворонського району зберігав у домоволодінні речовину, схожу на макову соломку. Нині поліцейські з’ясовують ймовірну причетність громадянина до інших наркозлочинів.

У ході проведення оперативно-профілактичної операції «Мак» працівники карного розшуку відділу поліції отримали інформацію, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

За місцем проживання чоловіка, раніше судимого за крадіжку, поліцейські виявили близько 100 грамів подрібненої речовини, схожої на макову соломку, а також шприци та пляшки з рідиною коричневого кольору. Вилучене направили дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває. Остаточно дії особи буде кваліфіковано за результатами експертизи вилучених речовин.

За матеріалами Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool