Працівники поліції вилучили у мешканця області чималі запаси коноплі

Червень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

«Власником» висушених нарковмісних рослин та насаджень наркосировини виявився 29-річний житель одного з сіл Олександрійського району.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) працівники районного відділення поліції провели обшук за місцем мешкання жителя населеного пункту.

На території домоволодіння, зокрема на городі поліцейські вилучили понад 580 кущів, схожих на коноплю, а в господарському приміщенні – близько 1 кг сухої подрібненої речовини, схожої на наркотичну.

Вилучене направлено на проведення експертизи, за результатами якої дії особи буде кваліфіковано остаточно та вирішуватиметься питання щодо притягнення чоловіка до відповідальності не лише за зберігання наркотичних засобів, а й за вирощування наркосировини. Розслідування триває.

За матеріалами Олександрійського районного відділення
Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool