Працівники поліції викрили жителя Світловодська у крадіжках

Вересень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

34-річний чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі. У серпні до відділу поліції звернулася місцева жителька, яка розповіла, що з її будинку невідома особа викрала телевізор.

Через декілька днів надійшло повідомлення від ще одного потерпілого про те, що з території нежилого домоволодіння з колодязя було демонтовано металеву частину механізму для підняття відра з водою.

«Як встановили правоохоронці, зловмисник, перебуваючи в гостях у знайомого, скористався тим, що залишився один в будинку та здійснив крадіжку телевізора. Чужу річ він розібрав на запчастини та продав. Металеву деталь чоловік також реалізував. Отримані кошти витратив на власні потреби. У даний час злодію вже оголошено про підозру за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Крім того, за іншим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання на строк від 3 до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool