Працівники поліції викрили жителя Кіровоградщини у крадіжці з автомобіля

Березень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Злодій викрав навігатор та автомагнітолу з транспортного засобу, що знаходився на території чужого домоволодіння. Втім скористатися майном у власних цілях чоловіку завадили правоохоронці.

«До Благовіщенського відділення поліції із заявою про злочин звернувся місцевий житель. Потерпілий повідомив, що невідома особа викрала з салону його автомобіля два пристрої, завдавши матеріальної шкоди на понад 800 гривень.
Поліцейські у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили причетність до крадіжки раніше судимого місцевого мешканця.
Громадянин планував розпорядитися викраденими речами на власний розсуд, однак не встиг, поліцейські їх вилучили», - розповів т.в.о. начальника Благовіщенського відділення поліції Руслан Пустовойт.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінальне провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до п’яти років позбавлення волі.

За матеріалами Благовіщенського відділення
Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool