Працівники поліції викрили чоловіка, який наніс вогнепальні поранення жителю Кропивницького

Листопад 08, 2016 | Новини | Переглядів: 812 | Коментарі: 0

Під час конфлікту 20-річний потерпілий отримав тяжкі поранення та потрапив до лікарні. Особі, яка підозрюється у скоєнні даного кримінального правопорушення, загрожує до восьми років ув’язнення.

Пригода сталася 30 жовтня близько 2-ї години ночі. До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні було доправлено жителя Кропивницького з тяжкими тілесними ушкодженнями.

«Працівники поліції встановили особу зловмисника. 26-річному місцевому мешканцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрано міру запобіжного заходу», - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що хлопець разом із дівчиною перебували в одному із закладів відпочинку, де посварилися. Супутниця вийшла з приміщення та сіла в автомобіль свого знайомого. Друг почав її наздоганяти.

У машині між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Не довго думаючи, водій дістав із бардачка предмет, схожий на пістолет, та здійснив постріл у бік опонента. Після цього з’ясування стосунків продовжилось на вулиці. Молодший з чоловіків намагався відібрати у старшого зброю, на що у відповідь отримав ще близько 5 пострілів у різні частини тіла.

Зловмисник відразу ж поїхав із місця пригоди. Очевидці події негайно викликали швидку та правоохоронців. За скоєне підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool