Працівники поліції проводять розслідування за фактом нанесення жителю Кіровоградщини ножових поранень

Липень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 644 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 69-річний мешканець Гайворонського району під час сварки завдав 43-річному родичу тяжких травм. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання – від 5 років позбавлення волі.

23 липня до відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про доставлення жителя одного з сіл із ножовими пораненнями, у тому числі з пошкодженням внутрішніх органів.

Правоохоронці встановили, що годиною раніше чоловік завітав до родича. Обидва перебували у стані алкогольного сп’яніння та під час спілкування посварилися. У результаті старший схопив ножа і завдав ним ударів молодшому.

Потерпілого у тяжкому стані було госпіталізовано до реанімаційного відділення медичного закладу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років позбавлення волі.
Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри та обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool