Працівники пасажирського вокзалу Одеса-Головна за минулий рік надали супровід 811 дитячим групам, а це майже 45 тис. дітей.

Квітень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Протягом першого кварталу поточного року на Одеському залізничному вокзалі було оформлено 111 груп, що становить майже 3,1 тис дітей.

На вокзалі розроблена та вже понад п’ять років успішно працює технологія, яка забезпечує належну організацію надання допомоги групам дітей при посадці та висадці з поїзда, супроводження територією вокзалу та комфортного перебування у залах очікування. Черговий по вокзалу веде «Книгу обліку груп дітей на прибуття та відправлення». Старший квитковий касир ретельно вносить інформацію про групи, які оформили проїзні документи на вокзалі Одеса-Головна. Дані про групи, оформлені на інших вокзалах, записуються на підставі відповідних телеграм. Усі дані про групи концентруються у керівників змін вокзалу, чергового по вокзалу, що дає можливість приділити увагу всім групам дітей.
Для забезпечення безпечної посадки та висадки організованих груп дітей на залізничному вокзалі створено спеціальну Посадкову бригаду, роботу якої контролює черговий по вокзалу. До складу групи, що супроводжують дітей, входять також черговий по залу, старший квитковий касир та черговий з надання довідок. Для зручного перебування груп дітей до посадки на поїзд виділено окремий зал очікування, де одночасно можна розмістити 158 дітей. Усе це створює комфортні та безпечні умови перебування на території вокзального комплексу для організованих груп дітей.
Нещодавно до начальника пасажирського вокзалу Одеса-Головна Дмитра Лобойка надійшло прохання від Одеської студії «Тоdes» щодо організації зустрічі груп дітей що прибувають до Одеси на концерт-фестиваль та потребують супроводу компетентними працівниками залізничного вокзалу. Тільки під час проведення даного заходу з 24 по 26 квітня до Одеси прибули 1050 дітей з Москви, Харкова, Дніпропетровська та Луганська.
Традиційно піковим періодом для перевезення організованих груп дітей є періоди шкільних канікул (зимових, весняних, літніх місяців) та травневих свят. Саме в цей час дитячі групи користуються зручним залізничним транспортом для здійснення екскурсій або участі у певних заходах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool