Працівники ОВС області вживають заходів щодо виявлення фактів незаконного обігу наркотиків

Лютий 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

У результаті проведення оперативно-профілактичного відпрацювання Ленінського району міста Кіровограда працівники міліції лише протягом вечора п’ятниці задокументували кілька фактів незаконного зберігання наркотиків. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Так, в одному із парків в обласному центрі за скоєння адміністративного правопорушення – розпиття спиртних напоїв у громадському місці – правоохоронці доставили до відділу міліції 54-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя для складання адміністративних матеріалів. У правопорушника виявили та вилучили паперовий згорток з коноплею. 

Потрапили у поле зору працівників міліції і були затримані на вулицях обласного центру того вечора ще троє кіровоградців (один із них раніше судимий), які переносили у кишенях верхнього одягу по одному та кілька згортків з коноплею. Усі правопорушники запевняли правоохоронців, що зберігали зілля для власного вживання. За цими фактами проводяться перевірки. Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження.
Крім того, у селищі Голованівськ того ж дня працівники міліції у гаражі 26-річного місцевого жителя виявили та вилучили поліетиленовий пакет з коноплею вагою близько 50 грамів та скляну банку із ще 50-ма грамами подрібненого зілля. Наразі правоохоронці встановлюють джерело надходження та мету зберігання наркотичного засобу.
А у місті Світловодськ працівники міліції на вулиці затримали 42-річного місцевого жителя, у якого виявили та вилучили близько 1 мл опію ацетильованого. За цим фактом проводиться перевірка.
Робота у даному напрямку продовжується.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool