Працівники ОВС Кіровоградщини відзначили 20-річчя міліції України

Грудень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1779 | Коментарі: 0

19 грудня 2011 року в концертній залі УМВС України в Кіровоградській області відбулися урочистості з нагоди відзначення 20-ої річниці міліції України.

У заходах взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, голова обласної Ради народних депутатів Микола Ковальчук, міський голова Олександр Саінсус, прокурор області Олег Левицький, начальник УМНС в області Віктор Федорчак, перший заступник начальника УСБУ в області Руслан Кулаков та голова ДПА в області Ігор Вірієнко.

Зі словами привітань до присутніх у залі працівників міліції, ветеранів та пенсіонерів ОВС звернувся начальник Управління полковник міліції Костянтин Пожидаєв. Він наголосив на тому, що довіра населення та взаємодія громадян із правоохоронцями є головною умовою успішної роботи органів внутрішніх справ. Очільник УМВС побажав усім працівникам міліції міцного здоров’я та успіхів у службі, а ще родинного тепла і затишку.
Привітали винуватців свята і поважні гості та пообіцяли свою всебічну підтримку і висловили надію на подальшу плідну співпрацю та вручили окремим правоохоронцям грамоти і подяки.
У переддень свята на адресу працівників міліції також надійшли вітальні телеграми від Президента України Віктора Федоровича Януковича та Міністра внутрішніх справ України Віталія Юрійовича Захарченка.
З нагоди знаменної дати працівники органів внутрішніх справ області отримали державні та відомчі нагороди. Так, грамотою Верховної Ради України було нагороджено заступника начальника УМВС – начальника кримінальної міліції підполковника міліції Віктора Мігалатюка, відзнакою МВС «Почесний знак МВС» – старшого інспектора з особливих доручень УКЗ УМВС в області підполковника міліції Артура Михайлова. Ряд працівників обласного апарату та міськрайорганів регіону отримали відзнаки МВС «За відзнаку в службі» І, ІІ, ІІ ступенів, почесні грамоти МВС та УМВС в області, а також грамоти обласної професійної спілки атестованих працівників ОВС.
На урочистих заходах відбулось і нагородження цінними подарунками переможців конкурсу дитячого малюнку «Міліція очима дітей». У різних вікових категоріях перші місця посіли Володимир Голосенін (від 6 до 12 років), Юлія Курченко (від 9 до 12 років) та Олег Алєксєєнко (від 12 до 15 років). Спеціальний приз конкурсу отримав вихованець благодійного центру «Джерело життя» Ілля Качанов.
Після урочистої частини офіцерів та рядових міліції області з професійним святом привітали вихованці відомчого дитячого садочка «Золотий ключик». З уст малечі на честь правоохоронців пролунали тематичні вірші та пісні, а також діти подарували для присутніх у залі оригінальний та захоплюючий танок.
Того ж дня продовженням свята став концерт, який відбувся у Кіровоградській обласній філармонії. Особовий склад міліції регіону вітали зірки вітчизняної та зарубіжної естради.

Працівники ОВС Кіровоградщини відзначили 20-річчя міліції України

Працівники ОВС Кіровоградщини відзначили 20-річчя міліції України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool