Працівники Одеської магістралі зібрали велику кількість нагород у 2015 році

Січень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

Підбиваючи підсумки результатів діяльності у 2015 році, начальник регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Григорій Бойко підкреслив значимість плідної праці кожного залізничника, адже високі показники в роботі є більшою мірою досягненням трудового колективу підприємства.

Про це свідчить й той факт, що у минулому році кожний 70 залізничник Одеської магістралі був відзначений державними, відомчими та галузевими нагородами.

До «скарбнички» відзнак найкращих фахівців залізничного транспорту у 2015 році додалася 621 особиста відзнака, серед яких Державні нагороди, нагороди Кабінету Міністрів України, Міністерства інфраструктури України та ПАТ «Укрзалізниця».

Крім цього ефективну працю колективу залізниці відзначено нагородами підприємства. Нагадаємо, у вересні 2015 року роботу Одеської залізниці в сфері енергозбереження було відзначено в номінації «Найбільш енергоефективне промислове підприємство року». В грудні Одеська залізниця отримала перемогу в номінації «Підприємство року» в Рейтингу популярності людей та подій півдня України «Народное признание-2015», а також залізничників нагородили Подякою Державної фіскальної служби України в Одеській і Миколаївській областях за перше місце серед великих платників податків в південному регіоні країни.

«Злагоджена робота колективу залізниці високо оцінена Президентом України Петром Порошенком, Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, головою Міністерства інфраструктури України Андрієм Пивоварським, виконувачем обов’язки голови правління публічного акціонерного товариства «Укрзалізниця» Олександром Завгороднім», – підкреслив в. о. начальника Одеської регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» Григорій Бойко.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool