Працівники міліції затримали зловмисника аж в Кіровограді, куди він втік, аби збути награбоване

Травень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 1

Ним виявився 26-річний житель одного із населених пунктів Маловисківського району Кіровоградської області. Раніше чоловік був двічі судимий за крадіжки. Нині йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Попередньо встановлено, що того дня молодик погодився допомогти розвантажити для 87-річного дідуся вугілля, яке розвозили фронтовикам. Але, як тільки вантажний автомобіль від’їхав від подвір’я, «помічник» кинувся до помешкання шукати гроші.
Аби пенсіонер не міг чинити йому опору, грабіжник штовхнув старенького на підлогу і відібрав у нього палицю, за допомогою якої він пересувався. Тим часом, знайшовши 30 гривень та прихопивши нагрудний знак, яким ветерана нагородили до чергової річниці Перемоги, молодик пішов геть…
У результаті проведених слідчих дій працівники міліції затримали зловмисника аж в обласному центрі, куди він втік, аби збути награбоване. На щастя, правоохоронці завадили планам підозрюваного. Викрадений нагрудний знак у нього вилучили.
За словами заступника начальника Маловисківського РВ УМВС в області Сергія Бєлова, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Подібні дії караються ув’язненням на строк від 4 до 8 років.
Після пережитого для сивочолого ветерана, якому наступного дня виповнилося 88 років, одним із подарунків стала і новина про те, що його кривдника затримали.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool