Працівники міліції затримали за підозрою у скоєнні вбивства двох жителів області

Вересень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 32-річну місцеву жительку та 24-річного жителя Світловодського району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

26 вересня до дільничного інспектора міліції звернулася жителька одного із сіл району та повідомила, що вона вже кілька днів не бачила 38-річного співмешканця своєї родички і в неї виникла підозра, що він кудись зник.
Дільничний зателефонував до райвідділу і на місце події виїхала слідчо-оперативна група для перевірки отриманої інформації. Правоохоронці швидко встановили, що у будинку місцевих жителів розігралася кривава трагедія, - розповідає начальник Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області Василь Титаренко.
Спочатку господарка помешкання намагалася приховати від працівників міліції те, що сталося з чоловіком, і запевняла їх, що він просто поїхав до рідні у сусідній населений пункт. Та досвідчені оперативники одразу зрозуміли, що жінка говорить неправду, і їй довелося у всьому зізнатись.
Насправді ж, ця історія розпочалася задовго до того ранку, який виявися фатальним для потерпілого. Із сусіднього регіону до Олександрійського району приїхав на заробітки молодий чоловік, а коли з роботою не склалося, він знайшов собі притулок у будинку співмешканців і якийсь час проживав там. В один із вечорів квартирант разом із господарем розпивали алкоголь, а під ранок взялися з’ясовувати стосунки. Як виявилося, молодик накинув оком на подругу свого знайомого і вирішив прибрати з дороги суперника. Жінка не була проти такого розвитку подій, тож разом вони побили чоловіка металевим кілком, а ввечері винесли труп загиблого з будинку і закопали на подвір’ї у тому місці, куди викидали сміття, а землю прикрили гіллям…
Результати розтину тіла потерпілого засвідчили, що причиною його смерті стали численні переломи ребер та больовий шок.
Підозрюваних затримали. За цим фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення.
До речі, обоє підозрюваних кілька років тому вже відбували покарання в місцях позбавлення волі, жінка була засуджена за скоєння крадіжок, а чоловік – за скоєння розбійного нападу.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool