Працівники міліції затримали підозрюваного у вбивстві двох осіб

Серпень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1387 | Коментарі: 0

До Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області зателефонувала місцева жителька та повідомила, що у будинку її сусідки знайдено мертву дитину. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

При огляді місця події слідчо-оперативна група виявила і труп господарки будинку, 1979 року народження, з численними ножовими пораненнями. Підозрюваного, 1955 року народження, затримано відразу ж поблизу місця скоєння злочину.
Трагедія трапилась пізно ввечері. Матір з малям, 2010 року народження, знаходилась вдома, коли до них завітав знайомий. Між гостем і господинею виникла сварка. Чоловік схопив кухонний ніж та почав наносити жінці удари. Потерпіла спочатку тікала від свого ката за будинок, а коли вона бездиханно впала, чоловік подався до оселі. Там він знайшов хлопчика… Дитина померла від численних тілесних ушкоджень та ножового поранення.
Чоловік потерпілої в той час якраз був на роботі. Ніби відчувши недобре, він намагався додзвонитись до дружини та марно. Мобільний не відповідав. Тоді чоловік зателефонував другові і попросив навідатись до нього додому. Товариш відправився туди зі своїм знайомим. Коли приятелі підійшли до подвір’я потерпілих, то на вулиці побачили зловмисника із ножем у раках. На запитання про те, що трапилось, чоловік отримав удар ножем, інший схопив камінь і жбурнув його в голову підозрюваному.
За словами першого заступника начальника Світловодського міськвідділу УМВС в області Андрія Гулого, працівники міліції затримали зловмисника поблизу місця скоєння злочину. У нього вилучено ніж та мобільний телефон потерпілої. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.
Підозрюваного доставлено до реанімаційного відділення Світловодської центральної районної лікарні. На лікарняне ліжко потрапив і друг родини, його стан медики оцінюють як стабільний.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool