Працівники міліції вилучили у жителя Кіровоградського району зброю та набої

Серпень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

54-річний житель одного з сіл району кілька років тому вже потрапляв у поле зору правоохоронців та був умовно засуджений за скоєння крадіжки.

Цього разу під час візиту до домоволодіння чоловіка для проведення перевірки за інформацією про сімейну сварку дільничний інспектор міліції з’ясував, що він зберігає у будинку рушницю та боєприпаси.
«Шериф» одразу ж викликав на місце події слідчо-оперативну групу. За добровільною згодою господаря помешкання правоохоронці провели огляд та вилучили в одній із кімнат гладкоствольну рушницю і понад десяток набоїв до неї 16 калібру. Крім того, у наполовину заповненій банці з-під кави знаходилась речовина, схожа на порох.
Вилучене працівники міліції направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС. Дозвільні документи на зброю місцевий житель не надав, хоч на словах і запевняв правоохоронців, що вони у нього є.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool