Працівники міліції розкрили вбивство минулих років

Січень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 47-річного раніше судимого чоловіка без постійного місця проживання, 25-річну кіровоградку та 22-річну жительку одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Вбивство 84-річної пенсіонерки сталося навесні 2009 року. Про виявлення у одному із будинків тіла господарки помешкання у міліцію повідомили сусіди. Виїхавши на місце події, правоохоронці оглянули труп та виявили ознаки насильницької смерті. Розбите віконне скло та гармидер у оселі потерпілої свідчили про наміри невідомих пограбувати стареньку…

На слід підозрюваних працівники міліції вийшли кілька місяців тому. Спочатку правоохоронці затримали двох жінок, стосовно яких попередньо порушили кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Третього підозрюваного оперативники затримали аж у Криму, де він, як і в обласному центрі, займався бродяжництвом.
Після опитування зловмисників правоохоронці встановили обставини, за яких сталася трагедія. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрювані за попередньою змовою вирішили проникнути до оселі бабусі та забрати цінні речі і гроші. Шляхом розбиття віконної шибки особи потрапили всередину будинку.
Пенсіонерку, яка не бажала добровільно віддавати своє майно, нетверезі грабіжники ударили кілька разів по голові, забрали сережки та кілька інших речей і зникли з помешкання. Від отриманих травм старенька померла на місці пригоди.
За фактом злочину порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool