Працівники міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя 2012 року (ФОТО)

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

10 липня цього року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося розширене засідання колегії Управління за участю першого заступника начальника Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України полковника міліції Людмили Петрачук, членів колегії, керівників структурних підрозділів та міськрайвідділів УМВС в області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

На початку засідання начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв звернув увагу підлеглих на завдання, які були озвученні на колегії МВС України Міністром Віталієм Захарченком. А це, зокрема, дотримання правоохоронцями у щоденній діяльності принципу «Людина – понад усе!», налагодження обміну досвідом та напрацюваннями у системі органів внутрішніх справ, жорстке реагування на всі випадки порушення дисципліни та законності з боку працівників міліції, а також підготовка до введення в дію нового Кримінально-процесуального кодексу.
Окремо від імені Міністра начальник УМВС в області подякував правоохоронцям з числа особового складу, які брали участь у забезпеченні охорони громадського порядку під час проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, за сумлінно виконаний службовий обов’язок.
Продовжилося засідання колегії УМВС в області безпосередньо розглядом результатів роботи органів внутрішніх справ регіону за перше півріччя поточного року.
Зокрема, було відмічено позитивні напрацювання у напрямку протидії економічній злочинності, адже загальна кількість викриття злочинів даної категорії збільшилась вдвічі.
Протягом 6 місяців у сфері службової діяльності правоохоронцями було викрито 196 злочинів. Серед них 79 фактів зловживання владою та 36 фактів хабарництва. Також задокументовано 200 злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів.
За звітний період органами та підрозділами внутрішніх справ області зареєстровано понад 44 тисячі заяв та повідомлень громадян. За результатами їх розгляду порушено більше 5 тисяч кримінальних справ.
Завдяки вжитим працівниками міліції заходам на території області на 23 % зменшилась кількість скоєних умисних убивств, розбоїв – на 33 %, грабежів – на 26%, фактів викрадення чужого майна, у тому числі і з квартир громадян, на 5 %, незаконних заволодінь транспортними засобами на 20,0 %. А також на понад 5 % знизилась кількість злочинів, вчинених неповнолітніми.
У результаті вжиття заходів, спрямованих на поліпшення оперативної обстановки у місті та області, на 12 % вдалося знизити кількість злочинів, скоєних у громадських місцях, у тому числі на вулицях – на 18%.
Робота у даному напрямку продовжується.

Працівники міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя 2012 року (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool