Працівники міліції підбили підсумки роботи за 5 місяців 2012 року

Червень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

8 червня цього року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії Управління за участю керівників структурних підрозділів та міськрайвідділів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

На початку засідання начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв довів до відома особового складу інформацію про кадрові зміни у керівному складі обласного апарату, галузевих служб і міськрайорганів. Так, першим заступником начальника Управління призначено полковника міліції Руслана Бугринця, тимчасово виконуючим обов’язки начальника міліції громадської безпеки УМВС в області – підполковника міліції Олега Вітюгова, виконуючим обов’язки начальника відділу міліції міграційного контролю – майора міліції Юрія Литвиненка, виконуючим обов’язки начальника Вільшанського РВ УМВС в області – підполковника міліції Дмитра Ткачонка, виконуючим обов’язки начальника Ульяновського РВ – майора міліції Сергія Сірака.
Продовжилося засідання колегії УМВС в області безпосередньо розглядом результатів роботи органів внутрішніх справ регіону за п’ять місяців 2012 року.
З початку року органами та підрозділами внутрішніх справ регіону зареєстровано більше 36 тисяч заяв та повідомлень громадян.
Завдяки вжитим працівниками органів та підрозділів внутрішніх справ області заходам за окремими напрямками діяльності вдалося досягти позитивних результатів. Так, на території області зменшилась кількість умисних вбивств на 3 %, ТТУ зі смертельними наслідками на 30 %, розбійних нападів на 38 %, грабежів на 28 %, крадіжок
на 2 % , фактів незаконних заволодінь транспортними засобами на 12 % , у тому числі автомобілями на 23 % .
Протягом 5 місяців поточного року працівники ОВС виявили понад 670 фактів незаконного обігу наркотиків. До кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів притягнуто 266, з яких 38 – причетних до збуту наркотиків. Із незаконного обігу вилучено більше 36 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, а також 489 доз лікарських засобів.
У напрямку протидії економічній злочинності безпосередньо працівниками ДСБЕЗ виявлено 328 злочинів. Органами та підрозділами внутрішніх справ області у сфері службової діяльності викрито 170 злочинів, серед яких 56 фактів зловживання владою та 30 – хабарництва, у сфері господарської діяльності – 50 злочинів, з яких 3 факти легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, 3 – шахрайства з фінансовими ресурсами. Також задокументовано 169 злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів.
З початку року з метою профілактики та попередження дитячої злочинності за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність за ознаками ст. 304 КК України порушено 21 кримінальну справу.
За 5 місяців 2012 року у напрямку протидії торгівлі людьми та кіберзлочинності задокументовано 6 злочинів, з яких 3 – пов’язані з ввезенням, виготовленням, збутом і розповсюдженням творів, що пропагують культ насильства, жорстокості та порнографічних предметів (ст. 301 КК України), 3 – із створенням або утриманням місць розпусти і звідництвом (ст. 302 КК України). Крім цього, з початку року складено 34 адмінпротоколи за заняття проституцією (ст. 181-1 КУпАП).
Працівниками органів та підрозділів внутрішніх справ області постійно вживають заходи, спрямовані на поліпшення оперативної обстановки у місті та області, внаслідок чого вдалося знизити масив злочинності у громадських місцях на 11 % та рівень злочинів, учинених на вулицях, на 14 %.
Робота у даному напрямку продовжується.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool