Працівники міліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 8 місяців 2011 року (ФОТО)

Вересень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

16 вересня 2011 року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося розширене засідання колегії Управління за участю голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Розпочалося засідання розглядом результатів роботи органів внутрішніх справ області протягом 8 місяців 2011 року.
Начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв озвучив основні завдання ОВС регіону, а також звернув увагу присутніх начальників галузевих служб та міськрайорганів на ті напрямки діяльності міліції, які потребують доопрацювання.
Зокрема, Костянтин Миколайович наголосив на необхідності подальшої роботи, спрямованої на виявлення й припинення діяльності незаконних пунктів прийому металобрухту та закладів, що надають послуги у сфері грального бізнесу, а також доручив керівникам територіальних підрозділів міліції постійно тримати ці питання на контролі.
Наприкінці засідання колегії начальник УМВС в області закликав керівників міськрайорганів міліції до постійного діалогу з представниками органів місцевої влади і самоврядування щодо вирішення проблемних питань.
Голова облдержадміністрації Сергій Ларін підтримав позицію головного міліціонера області, зокрема зауваживши на актуальності подібної взаємодії не лише на рівні обласного центру, але й безпосередньо на місцях. До того ж, Сергій Миколайович запропонував Костянтину Пожидаєву взяти участь у робочій нараді ОДА з головами районних державних адміністрацій Кіровоградської області з метою поглиблення такої співпраці.
Насамкінець Сергій Ларін наголосив на необхідності активізувати роботу з протидії корупції та хабарництву на території області, боротьби з незаконним обігом наркотиків. А також зазначив, що від ефективності роботи патрульних, дільничних, які здійснюють нагляд за дотриманням громадського порядку та працюють у напрямку попередження й припинення злочинів та правопорушень, багато в чому залежить і криміногенна ситуація в регіоні, і формування думки населення про діяльність міліції області загалом. Адже громадяни повинні на власні очі бачити роботу органів внутрішніх справ та бути впевненими у тому, що люди у формі захистять їх і зможуть завжди прийти на допомогу.

Працівники міліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за 8 місяців 2011 року (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool