Працівники Кіровоградські лікарні швидкої допомоги отримують свою зарплату з пластикових карт

Липень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Більше 800 Кіровоградських медиків комунального закладу «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги» відтепер отримують свою зарплату з пластикових карт ПриватБанку.

Працівникам цього закладу не потрібно приходити в бухгалтерію для отримання заробітної плати, відтепер для їхніх грошей - завжди зелене світло, і отримують вони їх по-швидкій - миттєво та без перешкод. Зняти готівку вони зможуть у будь-якому куточку України в будь-який час доби, адже банкомати та відділення ПриватБанку є скрізь, до того ж ПриватБанк відмінив комісію за зняття готівки в банкоматах усіх інших банків.

Сьогодні керівники бюджетних установ впевнено роблять вибір на користь ПриватБанку, оскільки банк пропонує зарахування коштів на зарплатні карти працівників в режимі онлайн, тобто кошти зараховуються на карту протягом 30 хвилин. Працівники отримують свої гроші вчасно і швидко, без будь-яких затримок. Тільки ПриватБанк пропонує безкоштовну послугу – авансове зарахування. До того ж зарплатний проект від ПриватБанку – це не лише гнучкі тарифи і онлайн-допомога бухгалтеру, але й соціальний пакет для працівників підприємства. Із зарплатною картою клієнт отримує: карту «Універсальну», підключення до інтернет-банку Приват24 - для дистанційного банківського обслуговування, регулярні платежі, платіж за безкоштовним телефоном 3700, SMS-банкінг, SMS-банкінг для смартфонів, екстрені гроші, можливість заробити з допомогою «Бонус Плюс», оформлення додаткових карток для себе та членів родини.
«Для наших клієнтів, які користуються картою «Універсальна» банк надає ряд універсальних можливостей — від встановлення кредитного ліміту до 5 середньомісячних окладів, з пільговим періодом 55 днів ( якщо ви погашаєте кредит до 55 днів, банк не нараховує вам ні відсотків, ні комісій), - говорить Раїса Килимниченко, заступник директора - керівник направлення з надання послуг бюджетним організаціям. - Карта надає можливість отримувати не тільки бонуси та 10% нарахувань на остаток власних коштів, але й підключити інтернет-банк Приват24, з яким можливий цілодобовий доступ до ваших рахунків з домашнього комп’ютера, планшета або смартфона який, та перекласти всі свої платежі на плечі банку, замовивши послугу — регулярні платежі,. Унікальною послугою є зняття коштів без карти - якщо Ви забули або зламали карту – завжди можна отримати гроші в банкоматі».
На сьогодні Кіровоградська філія ПриватБанку обслуговує більше 51% бюджетних організацій та установ. Майже 50 000 працівників бюджетних установ регіону отримують зарплатню на пластикову картку ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool