Працівники ДАІ Кіровоградщини не залишаються осторонь подій у зоні АТО

Серпень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

15 серпня на схід України у повному бойовому екіпіруванні вирушили 5 екіпажів ДАІ, до складу яких увійшли 15 працівників різних підрозділів Державтоінспекції області. Безпосередньо у зоні проведення АТО вони забезпечуватимуть громадський порядок. Обов’язки молодих людей не зміняться - стежитимуть за безпекою руху.

Спеціальний інструктаж перед від’їздом провів начальник управління ДАІ області майор міліції Володимир Величко, який безпосередньо брав участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху у зоні проведення АТО раніше. Він побажав колегам з честю та гідністю виконати поставлені завдання та повернутися додому живими та здоровими.
Цього ж дня до працівників ДАІ у гості завітали представники відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями в Україні, Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви.
Представники духовенства благословили кіровоградських правоохоронців від імені владики Іоасафа, архієпископа Кіровоградського та Новомиргородського. Побажали їм щасливого повернення. Також від’їжджаючі могли прикластися до ковчега із часточками мощей святих Захарії та Єлисавети, головної православної святині нашого краю.
Після церемонії освячення, після дружніх рукостискань від керівництва та колег, близьких та рідних, працівники ДАІ вирушили до місця призначення.
Нагадаємо, що це уже третя ротація працівників Державтоінспекції Кіровоградщини. Перед цим у зоні антитерористичної операції забезпечували правопорядок три екіпажі ДАІ, на чолі з начальником управління Володимиром Величком.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool