ПП ПВФ «Ацинус» врахувало рекомендації Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного Комітету України

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

З 01 грудня 2013 року ПП ПВФ «Ацинус» буде надавати знижки на лікарські засоби у розмірі 5 % вагітним жінкам у Пологовому будинку №2 «ім. Святої Анни» та у розмірі 7% пацієнтам, які перебувають на стаціонарному лікуванні у відділеннях абдомінальної та торакальної хірургії Кіровоградської обласної лікарні.

 

За результатами дослідження, проведеного територіальним відділення на ринку лікарських засобів, що реалізуються через мережу аптек в межах стаціонарних лікувальних закладів, в діях ПП ПВФ «Ацинус» виявлено ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.
Як встановило відділення, підприємство здійснювало реалізацію лікарських засобів через аптечний пункт на території Пологового будинку №2 «ім. Святої Анни», де займає монопольне становище, без будь-яких знижок, в той час як у межах міста, де зазнає значної конкуренції, встановлювало знижки на лікарські засоби у розмірі 5-10%.
Крім того, аналогічним дослідженням встановлено, що підприємство, здійснюючи реалізацію лікарських засобів через аптечні пункти в межах Кіровоградської обласної лікарні, надавало різні знижки пацієнтам різних відділень, а саме: для відділень інтенсивної терапії, анестезіології та реанімації – 7%, пацієнтам відділень абдомінальної та торакальної хірургії – 5%.
На виконання рекомендацій адміністративної колегії Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України виявлені у роботі підприємства недоліки усунуто.

Голова територіального відділення О. Корнюша


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool