Пожежно-рятувальна служба Кіровоградщини підбила підсумки роботи у І півріччі (ФОТО)

Липень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

В Кіровограді відбулося засідання колегії Територіального управління МНС за підсумками роботи у першому півріччі 2012 року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Головував на засіданні в.о. першого заступника начальника Територіального управління полковник служби цивільного захисту Олег Мельчуцький, були присутні заступники начальника Територіального управління, начальники служб цивільного захисту у містах та районах, керівники та представники управлінь Держтехногенбезпеки, Держгірпромнагляду та Кіровоградського обласного центру гідрометеорології.
Присутні заслухали доповідь Олега Мельчуцького, який зазначив, що пожежно-рятувальна служба області виконує завдання цивільного захисту населення і територій області та повідомив, що завдяки вмілим та злагодженим діям рятувальників, вдалося зберегти життя 25 осіб (у тому числі – однієї дитини).
Крім того, проводиться великий обсяг роботи щодо запобігання виникненню пожежам у лісових масивах. 10 липня за участю заступника Міністра надзвичайних ситуацій України було проведено селекторну міжвідомчу нараду з питань організації протидії пожежам в природних екосистемах. Здійснюється цілодобовий посилений моніторинг пожежної обстановки, координація дій щодо попередження лісових пожеж та оперативне залучення сил для їх гасіння. З цією метою в постійній готовності утримуються сили та засоби Територіального управління загальною чисельністю понад 270 осіб пожежно-рятувальних підрозділів області та 65 одиниць техніки.
Олег Григорович озвучив ще ряд проблемних питань цивільного захисту, які потребують постійного контролю й надалі.
Отже, протягом першого півріччя, внаслідок запроваджених попереджувальних заходів, забезпечення постійної готовності органів управління та сил до оперативного реагування вдалося ефективно протидіяти виникненню надзвичайних подій, не допустити їх переростання до рівня надзвичайних ситуацій та мінімізувати негативні наслідки.

Пожежно-рятувальна служба Кіровоградщини підбила підсумки роботи у І півріччі (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool