Пожежні інспектори до жнив перевірили елеватори

Червень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1537 | Коментарі: 0

У травні на Кіровоградщині проведено позапланові перевірки протипожежного захисту хлібоприймальних пунктів та елеваторів. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

У області налічується 50 таких підприємств, 6 з них наразі не працюють. Слід зазначити, що керівники елеваторів відповідально ставляться до питань пожежної безпеки та приділяють їм достатньо уваги. Призначено осіб, відповідальних за стан пожежної безпеки приміщень та будівель. Організовано навчання працівників з питань пожежної безпеки, проводяться інструктажі і перевірки знань з дотримання протипожежних вимог на робочих місцях. Вживаються заходи щодо виконання капітальних протипожежних заходів, запропонованих відповідними приписами на усунення порушень вимог пожежної безпеки. Але залишається і ряд недоліків у забезпеченні протипожежного захисту зазначених об'єктів. Саме тому, з метою запобігання пожежам з тяжкими наслідками органами державного нагляду у сфері пожежної безпеки з початку 2011 року за невиконання та порушення правил пожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто 106 керівників і посадових осіб хлібоприймальних підприємств. Адже важливо, щоб на початок жнив усі недоліки було усунуто.
За ініціативою УМНС питання поліпшення протипожежного захисту об'єктів агропромислового розвитку, у тому числі елеваторів та ХПП, для дієвого їх вирішення у квітні розглянуто на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Запобігти пожежам можна лише спільними зусиллями усіх зацікавлених сторін.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool