Повідомлення прокуратури Кіровоградської області

Листопад 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1432 | Коментарі: 1

З часу введення в дію з 1 липня 2011 року Законів України "Про засади запобігання і протидії корупції" та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за корупційні правопорушення"¸ прокуратурою та правоохоронним органами Кіровоградщини проведено відповідну роботу з втілення у життя вимог цього пакету антикорупційного законодавства.

Ми інформували вже, що з липня цього року правоохоронними органами області складено 39 адміністративних протоколів про вчинення корупційних правопорушень. За результатами розгляду направлених до суду адмінпротоколів про вчинення корупційних діянь 21 особу уже притягнуто до адміністративної відповідальності.

Так, працівниками УБОЗ УМВС в області за ч.1 ст.172-7 КУпАП складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення стосовно начальника управління Держкомзему у Олександрійському районі, державного службовця 11 рангу, 6 категорії. Вказана особа будучи суб»єктом відповідальності за корупційні правопорушення скоїла адміністративне правопорушення, а саме не повідомила свого безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів – наявність у його безпосередньому підпорядкуванні близької особи, яка займає посаду начальника відділу оцінки та ринку земель управління Держкомзему цього району.
Днями апеляційним судом області вказану особу визнано винною у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення та накладено штраф у розмірі 850 грн.
Робота правоохоронних органів області на вказаному напрямку боротьби з адміністративною корупцією триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool