Повернення до комунальної власності тролейбусного парку у Кіровограді

Лютий 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1798 | Коментарі: 0

Процес повернення до комунальної власності майнового комплексу тролейбусного парку у Кіровограді триває.

Як повідомив міський голова Андрій Райкович сьогодні під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради, судовий процес продовжується і наступне судове засідання призначене на 16 лютого.

Андрій Райкович звернувся до представників засобів масової інформації, громадськості з проханням до завершення судів не нагнітати ситуацію.

- Паралельно із судами тривають і переговори з власниками ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія”, - відзначив очільник міста. – Переговори дуже складні, але ми їх ведемо. Ми пропонуємо свої варанти, вони свої – а врешті, буде прийняте рішення на користь громади.

Андрій Райкович запевнив кіровоградців, що електротранспорт у місті ходитиме за затвердженим графіком, пільгові категорії перевозитимуться, як і раніше - на це у міському бюджеті передбачені відповідні кошти.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool